Co mówią o nas klienci?

Pełen profesjonalizm i super obsługa!

Rated 5 out of 5
22 marca 2024

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Pana Arkadiusz Surmińskiego uratowali moje dane, choć inni już rozkładali ręce. Zostało mi tylko duże laboratorium za milion monet. Pan Arek nie obiecywał, że się uda. Powiedział tylko że zrobi co w jego mocy i zrobił. Po tym jak dostałem dane z powrotem, mile zaskoczony ceną. Pan Arek powiedział, że to dobra cena nie chciałem mu wierzyć i przedzwoniłem do dużej znanej Wszystkim firmy i przez telefon usłyszałem orientacyjną kwotę przy moim dysku i usterce, która była jeszcze raz tak wysoka. Masakra. Jeszcze raz dziękuję i będę polecał. Wiktor.

Avatar dla Wiktor
Wiktor

Polecam !!!

Rated 5 out of 5
22 marca 2024

Pełen profesjonalizm ! Natychmiastowa pomoc !

Avatar dla Kasia z Bydgoszczy
Kasia z Bydgoszczy

POLECAM!

Rated 5 out of 5
25 lutego 2024

Polecam!!! Z całego serca! Ogromny profesjonalizm, konkretne podejście do klienta. Sprawnie przeprowadzona akcja, dzięki czemu mam konkretne dowody w sprawie, których żaden sąd nie podważył. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

Avatar dla Kaska
Kaska

NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH

Rated 5 out of 5
5 lutego 2024

“PROFESJONALIZM NIGDY NIE JEST DZIEŁEM PRZYPADKU. TO PASJA RODZI PROFESJONALIZM, A ON DAJE JAKOŚĆ. JAKOŚĆ W DZIAŁANIU DAJE KLIENTOWI LUKSUS I SPOKÓJ”.
Do biura trafiłam przez przyjaciół, początkowo chciałam wierzyć, że to jakaś pomyłka. Pierwsze spotkanie, a właściwie już rozmowa telefoniczna przebiegała w pełni profesjonalnie, powodując budowanie atmosfery zaufania i spokoju. Dalsza współpraca wiązała się z dużym wsparciem ze strony biura, pełną dyspozycyjnością oraz gotowością działania o każdej porze dnia i nocy. Poza dawaniem poczucia bezpieczeństwa, precyzyjnym i indywidualnym podejściem do każdego klienta, doświadczenie biura oraz ich znajomość przepisów prawnych ułatwiało działanie i odnalezienie się we własnych problemach. Ponad to, podejmując współprace z biurem można liczyć również na pomoc psychologiczna, oraz możliwość korzystania z najbardziej profesjonalnego sprzętu. Nigdy nie zapomnę ile dobrego dzięki Wam zyskałam, kiedy całe moje życie runęło. Dziękuję.

Avatar dla MS
MS

Doświadczenie, profesjonalizm. Polecam!

Rated 5 out of 5
3 lipca 2023

Korzystałem wielokrotnie z usług firmy SZPIEGOSTWO.COM z zakresu IT. Pełna fachowość i pomoc w tej dziedzinie (i to w najtrudniejszych przypadkach). W ostatnim czasie życie zmusiło mnie do skorzystania po raz pierwszy z usług detektywistycznych. Podczas rozmowy została przeprowadzona profesjonalna analiza sprawy (w pełnym zaufaniu). Ogromne doświadczenie detektywów powoduje, że jako zgłaszający nie odczuwałem żadnych barier opowiadając o mojej sprawie. A z kolei doradca zadawał kluczowe pytania do sprawy, co ułatwiło wyciągnięcie odpowiednich wniosków. Finalnie zaproponowane wsparcie psychologiczne pozwoliło poprowadzić moją osobę odpowiednio do sprawy. Gdyby nie pomoc profesjonalistów podszedłbym błędnie do sprawy i wybrałbym najgorsze rozwiązania z możliwych. Dziękuję …

Avatar dla Paweł
Paweł

Anula

Rated 5 out of 5
23 czerwca 2023

Zdecydowanie polecam!!. Profesjonalne podejście do klienta już od momentu spotkania w biurze. Ogromna wiedza i doświadczenie. Szczerze polecam!

Avatar dla Anula
Anula

Polecam!

Rated 5 out of 5
23 marca 2023

Firma godna polecenia na 100 procent!
Wnikliwe przeanalizowanie problemu. Profesjonalna pomoc. No właściciel mega człowiek . Polecam i myślę, że to początek naszej współpracy . Dziękuję 😊

Avatar dla Syla
Syla

Polecam!

Rated 5 out of 5
13 marca 2023

Profesjonalna i rzetelna firma. Dokładna analiza sprawy i przejście od razu do zlecenia. Dokumentacja składana na bieżąco, stały kontakt. 100 % POLECAM.

Avatar dla Ewa z Bydgoszczy
Ewa z Bydgoszczy

Nasza opinia zaimportowana z www.cylex-polska.pl

Rated 5 out of 5
11 stycznia 2023

Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm, ogromne doświadczenie, zaangażowanie oraz wiedza z zakresu przepisów prawa. Na początku konsultacja, wnikliwa analiza problemu. Indywidualne podejście do sprawy, przedstawienie możliwych rozwiązań i zagrożeń. To bardzo ważne informacje dla klienta. Nie ma naciągania, szczerze mówią o możliwych w sprawie rozwiązaniach. Fachowe wsparcie techniczne, sprawny i niezawodny sprzęt. Pełna dyspozycyjność o każdej porze dnia. Dyskretni, kreatywni. Udzielają szczegółowych instrukcji, wymagają pełnej dyscypliny również od klienta, ale to w przyszłości owocuje pozyskaniem dobrego materiału i dowodów. Detektywi na medal, z dużą empatią. Bardzo dziękuję również za wsparcie psychologiczne, cierpliwość i wyrozumiałość. Rzetelnie przygotowany raport i materiał zdjęciowy. Wzorowa współpraca z zespołem PROFESJONALISTÓW. Jeszcze raz dziękuję i POLECAM.

Avatar dla Agnes Agnes.
Agnes Agnes.

Nasza opinia zaimportowana z www.cylex-polska.pl

Rated 5 out of 5
22 grudnia 2022

Wszystko wytłumaczone krok po kroku. Doskonała współpraca. Będę zawsze mile wspominał i polecał.

Avatar dla Daniel.
Daniel.

Wystaw anonimową opinie